Потребителски акаунт

От сайта ни http://www.hostbulgaria.com/ кликнете на “нов акаунт” в гориния десен ъгъл (фиг.1) и попълнете всички полета във формата за създаване на нов потребителски акаунт.
fig1.jpg

Ако в момента ползвате някакви услуги при нас, в полетата “E-mail” и “Резервен E-mail” попълнете имейли, с които са регистрирани услугите. (фиг.2)
fig2.jpg
След успешна регистрация на акаунта влезте с потребителското си име и парола. От менюто “моят акаунт” има възможност за потвърждение на мейл адресите. Маркирайте адресите и кликнете на “изпрати потвърдително писмо” (фиг.3).
fig3.jpg
В пощенските си кутии ще получите линк, на който трябва да кликнете и с това потвърждението е извършено. Ако вече ползвате услуги при нас, след потвърждението на имейлите, всички услуги ще се добавят автоматично в акаунта. Можете да ги проверите от бутона “Моите услуги”(фиг.4).
fig4.jpg
Ако имате домейни, които все още не са добавени, можете да ги добавите от “Моите услуги” от линка над таблицата с домейните (фиг.5).
fig5.jpg
Отваря се форма, в която можете да попълните домейна във формат moidomain.com (без www отпред) и паролата, която сте използвали за вход в стария сайт. (фиг.6)
fig6.jpg